Sinds 2005 wordt deze Tuinfair gehouden op de Hofwei en Landgoed Mildenburg.Het is een evenement dat ieder jaar terugkeert en gehouden wordt op de laatste zaterdag van de maand mei. Al vanaf het begin hebben de Boeren en Tuinders van Voorne meegedaan, samen met de stichting Old Tafo.Er worden door de stichting Old Tafo producten verzameld, gegeven door de Boeren en tuinders en op de fair verkocht. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Rockanjeschool in de stad Kumasi in Ghana. Door de jaren heen hebben we een goede naam opgebouwd. De bezoekers houden er al rekening mee om de producten te komen kopen.
Het is altijd een gezellige en drukke dag.Leden van de PR, boeren en tuinders en huisgenoten daarvan helpen spontaan mee met de verkoop, samen met de mensen van de stichting voor de Rockanjeschool. Het is een mooie reclame voor de streekproducten en in Ghana zijn ze erg blij met het resultaat.Informatie, verslagen en foto’s van de afgelopen jaren zijn te zien op de website van de Rockanjeschool.

Al vanaf het begin hebben de Boeren en Tuinders van Voorne meegedaan, samen met de stichting Old Tafo.
Er worden door de stichting Old Tafo producten verzameld, gegeven door de Boeren en tuinders en op de fair verkocht. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Rockanjeschool in de stad Kumasi in Ghana. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. PR Commissie Boeren en Tuinders van Voorne Putten