Aankomend weekend is het zover! Boeren en tuinders pakken uit met kerst! Vrijdag- en zaterdag tussen 17:00 en 21:00 is de verlichte boerderijenroute!

Deze bijzondere autoroute van circa 50 kilometer voert langs tientallen mooie boerderijen in gemeente Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis. De route gaat door polders, over dijken, door een koeienstal en zelfs door de kas! Alles is te beleven vanuit de auto, zonder dat u uitstapt.

Hieronder vindt u de Google Maps link naar de route. Er is geen begin- of eindpunt aan de route en de route is eenrichting.

Om deze route tot een succes te maken hebben we ook uw hulp nodig. Houdt u aan de rijrichting zoals de pijlen aangeven op de kaart en volg ten alle tijden de aanwijzingen op van de aanwezige verkeersregelaars!

 

Let op! Er is die avond geen verkoop van streekproducten. Die mogelijkheid is er op vrijdag 17 december en zaterdag 18 december tussen 14:00 en 17:00 bij de volgende bedrijven:

  • Bij de familie Assenberg van westvoornes weidevlees is er de mogelijkheid tot het kopen van een kennismakingspakket met daarin gehakt, hamburgers en biefstukken.
  • Bij de familie de Pijper in Hellevoetsluis zijn aardappelen en uien te koop
  • Bij de familie Varekamp in Tinte wordt verse boerderijfriet verkocht.                                            

De verkoop is van 14:00 – 17:00u op vrijdag en zaterdag, dus niet tijdens de route zelf, en ook hierbij is alles geheel coronaproof.

Route in google maps